Címlap Online marketing - Google AdWords - Keresőoptimalizálás
Online marketing - Google AdWords - Keresőoptimalizálás PDF Nyomtatás E-mail
Kapcsolatfelvételi űrlap - Keresőoptimalizálás
Név:
Email:
Telefon:
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
Egyedi igény:
Figyelem: A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése, nem minősül megrendelésnek. A postázott dokumentumokat aláírva és részünkre visszaküldve lép életbe a szolgáltatás!

Az online marketing, keresőmarketing, keresőoptimalizálás

Kiemelten fontos, hogy Internetes keresőt (pl. Google) használva is eljussanak az Ön honlapjára az internetezők. Ennek pedig előfeltétele, hogy a legfontosabb szavakra keresve az Ön honlapja a keresők találati listáján elöl szerepeljen. Ezt pedig a keresőoptimalizálás révén érhetjük el.

Az online marketing, keresőmarketing, keresőoptimalizálás

Az online marketing az e-marketing egy fajtája, nem más, mint Internetes marketing. Egyre több olyan, átlátható módszertan létezik, melyet a marketing szakemberek nagy hatékonysággal használhatnak fel online marketing programok kivitelezésére. A potenciális vásárlók figyelmének megragadása véghezvihető egyszerű módszerekkel, mint néhány, az új online világ által biztosított hirdetési lehetőségek, például hirdetés a keresőmotorokban, de kiterjedhet olyan bonyolultabb módszerekre, melyek számos honlapot érintenek és sok ember figyelmét fókuszálják az általunk kívánt helyre. Minden esetben a website auditálással kezdjük a keresőoptimalizálási projektünket, mely során áttekintjük, hogy a honlap menyire felel meg a keresőoptimalizáláshoz szükséges kritériumoknak, milyen esetleges hibákkal vagy hiányosságokkal bír.
Google

Keresőoptimalizálás és Adwords árlistánk:

Alap csomag
Haladó csomag AdWords csomag
Linképítés
*díj (ft) 39.900,- 79.900,- 59.900,-
39.900,- tól
*Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!
Amennyiben az ismertetett csomagok nem tartalmazzák az Ön pontos elképzelését kérjük a kapcsolatfelvételi űrlapunkon jelezze felénk egyedi igényét. Köszönjük.


A keresőoptimalizálás megrendelésének a menete:

A keresőoptimalizálás megrendeléséhez az IT-Nav Hungary által kiadott mindenkori legfrissebb keresőoptimalizálás megrendelőlapra van szükség.

1. A letölthető megrendelőlapot töltse ki.


2. A kitöltött és aláírt keresőoptimalizálás megrendelőlapot juttassa el részünkre.
Faxon: +36 36 317 998
vagy
Szkennelve: info@it-nav.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

3. Az eredeti
keresőoptimalizálás megrendelőlapot kérjük postázza el az alábbi címre.

IT-Nav Hungary Kft.
3300 Eger Hatvani kapu tér 8.


Online megrendelés:

A megrendelés elvégzéséhez az oldalon történő regisztráció elvégzése szükséges.


SEO