Címlap Weboldal csomagok
Weboldal csomagok PDF Nyomtatás E-mail
Kapcsolatfelvételi űrlap - Egyedi weboldal igény
Név:
Email:
Telefon:
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
Egyedi igény:
Figyelem: A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése, nem minősül megrendelésnek. A postázott dokumentumokat aláírva és részünkre visszaküldve lép életbe a szolgáltatás!

A weboldal csomagokról:

A tökéletesség jegyében a legjobb minőségű szolgáltatásokat biztosítjuk Önnek és vállalkozásának, tevékenységünkkel versenyképes árat garantálunk az Ön megelégedettsége érdekében. Többéves tapasztalattal a hátunk mögött, a felmért igények alapján különböző weboldal csomagokat hoztunk létre, hogy segítsünk Önnek eligazodni a weboldalak világában, akkor is, ha Önnek ezen a téren még nincs tapasztalata. Tekintse meg közzé tett szolgáltatási csomagjainkat. Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken, kérjen díjmentes konzultációt, gondolkodjunk együtt, tervezzük meg közösen, és elkészítjük Önnek az igényei szerint összeállított weboldalt.

Weboldal csomagjaink:

weboldal csomag neve
Start csomag
Start design csomag Webáruház csomag
*díj (ft)
64.900,- 129.900,- 179.900,-
*Áraink az ÁFA-t nem tartalmazzák!
Amennyiben az ismertetett csomagok nem tartalmazzák az Ön pontos elképzelését kérjük a kapcsolatfelvételi űrlapunkon jelezze felénk egyedi igényét. Köszönjük.

A weboldal csomag megrendelésének a menete:

Weboldal csomag megrendeléséhez az IT-Nav Hungary által kiadott mindenkori legfrissebb weboldal csomag megrendelőlapra van szükség.

1. A letölthető megrendelőlapot töltse ki.

2. A kitöltött és aláírt weboldal csomag megrendelőlapot juttassa el részünkre.

Faxon: +36 36 317 998
vagy
Szkennelve: info@it-nav.hu Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

3. Az eredeti
weboldal csomag megrendelőlapot kérjük postázza el az alábbi címre.

IT-Nav Hungary Kft.
3300 Eger Hatvani kapu tér 8.


Online megrendelés:

A megrendelés elvégzéséhez az oldalon történő regisztráció elvégzése szükséges.